Werken bij TSN

Geef het beste van jezelf
voor een ander

Bij TSN zorg je op jouw manier. We geven je de ruimte om te doen wat goed is. Jij weet het beste wat onze cliënten nodig hebben.

Over TSN

Werken bij TSN vraagt om unieke mensen. Bij TSN zorg je op jouw manier. We geven je de ruimte om te doen wat goed is. Jij weet wat daarvoor nodig is. Jij bent de zorgprofessional, jij bent uniek!

Werken bij TSN draait om zorg. De reden waarom jij hebt gekozen voor dit werk!

Wij doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij als zorgverlener, samen met 1.800 TSN-collega’s de beste zorg aan onze cliënten kunt leveren. Mensen die jouw hulp en zorg goed kunnen gebruiken. Om je hierin te kunnen ondersteunen werken wij volledig digitaal. 
Wij werken met een ondersteunend kantoor, waar diverse afdelingen gevestigd zijn en van waaruit de teams door professionals worden ondersteund. Je staat er niet alleen voor! 

Door deze manier van werken en ondersteunen kan jij doen waar je goed in bent: zorg en aandacht besteden aan je cliënten!

Binnen TSN zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden zoals opleidingen, trainingen en er heerst een toegankelijke en informele cultuur. Samen maken wij mogelijk dat cliënten op een waardevolle en zelfstandige manier in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven wonen. En als dat écht niet meer lukt, ze een warm thuis te bieden in één van onze woonzorgcentra.

Onze medewerkers werken in de hoogste klasse van de zorg. Ze zijn uniek. 

#Jijbentuniek

Nog niet overtuigd?

De Unieken van TSN vertellen graag zelf wat het werk belangrijk maakt en wat werken bij TSN zo uniek maakt.
Thumb1
Sieta
Dina
Frank
Maria